Ποιοι
Είμαστε

Το μακρινό 1973 και με την επωνυμία ΦΙΛΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ξεκινήσαμε την επιχείρησή μας με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή και εμπορία φίλτρων. Στο διάστημα όλων αυτών των ετών υπήρξαν και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες με κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία φίλτρων. Οι πιο γνωστές είναι οι MOTOR SERVICE ΑΕΒΕ, INTERFILTER ΕΠΕ αλλά και η Σαββόπουλος – Ευείδης Ο.Ε. (SAEV). Η INTERFILTER – ΤΣΙΛΙΚΑΚΟΥ Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε. είναι φυσική συνέχεια και η 2η γενιά μιας οικογενείας φιλτράδων. Σήμερα αντιπροσωπεύουμε μεγάλους κατασκευαστικούς οίκους κατασκευής φίλτρων όπως η Mann & Hummel, WIX Filters (πλέον ανήκει στο group Mann & Hummel), Alco Filters, Smart Filtration Solutions αλλά συνεργαζόμαστε και με διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους για τις πρώτες και βοηθητικές ύλες μας όπως η JP Air, Fratelli Marianni, Ahlstrom-Munksjö, Maris Polymers,

Που
απευθυνόμαστε

Η γκάμα των εταιρειών των οποίων απευθυνόμαστε είναι τόσο πολύμορφη και ποικιλόμορφη όσο και τα προϊόντα μας. Ενδεικτικά απευθυνόμαστε σε:
- Ναυτιλιακές εταιρείες
- Ναυπηγοεπισκευαστικές εταιρείες - Ship Repairing
- Βιομηχανίες βαφής και επεξεργασίας μεταλλικών εξαρτημάτων
- Βιομηχανίες ανακύκλωσης
- Εταιρείες αποθήκευσης, μεταφοράς και διανομής καυσίμων
- Τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες
- Εταιρείες λατόμευσης και εξόρυξης
- Βιομηχανίες τσιμέντου
- Εταιρείες διαχείρισης στόλου και μεταφορικές
- Εταιρείες Ενέργειας
- Φαρμακευτικές εταιρείες
- Βιομηχανίες τροφίμων και ζωοτροφών

Γιατί να διαλέξετε
Interfilter;

Η οικογενειακή ιδιόκτητη επιχείρηση απαρτίζεται από ανθρώπους με τεράστια εμπειρία, αγάπη και μεράκι στην κατασκευή φίλτρων. Σαν συνεχιστές μιας μακράς ιστορίας, φροντίζουμε να εξελίσσουμε, αναπτύσσουμε και να βελτιώνουμε τις σχέσεις μας και τις αξίες μας με όλους τους συνεργάτες και υπαλλήλους μας. Ταυτόχρονα προσθέτοντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες, είμαστε πρωτοπόροι στην ελληνική αγορά προσφέροντας τις γνώσεις μας, την εμπειρία μας και την εξειδίκευσή μας.

Τι προσφέρουμε

Μέσα από πολλές δεκαετίες ενασχόλησης μας με τα φίλτρα, εκτός της κατασκευής και εμπορίας φίλτρων προσφέρουμε και ένα μπουκέτο υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν στόχο να βοηθήσουν συνεργάτες μας να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα, να προστατεύσουν και να συντηρήσουν τον μηχανολογικό τους εξοπλισμό.

Οι υπηρεσίες αυτές είναι οι εξής:

  • Υπηρεσίες εφαρμογής και τοποθέτησης συστημάτων φίλτρανσης
  • Υπηρεσίες ενοικίασης εξοπλισμού φίλτρανσης
  •  Τεχνικές έρευνες, μελέτες και συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με προβλήματα φίλτρανσης
  •  Μελέτη, σχεδιασμός, παραγωγή, εισαγωγή και εμπορία συσκευών φίλτρανσης και έτοιμων φίλτρων